Edit62 Creative Commons License 2017.06.03 0 0 53

Szia

 

A 3.5 hetes visszarendeléskor készült röntgenfelvétel után a főorvos azt mondta hogy nagyon jó a röntgen kép, és kezdjem el terhelni fél súllyal.

Most vagyok a 7-ik hétben, jövő héten lesz a második ellenőrzésem.

1,5 hete már 1 mankóval járkálok, és itthon meg már egyedül totyogom itthon. Hát nem könnyű igy az élet mert örökmozgó voltam.

Mostantól szeretnék uszodába járni ahol csak sétálni és mozogni szeretnék.

Néha fáj az ágyékom, beleszur, ilyenkor persze megijedek pedig nem vagyok félős fajta. Csakhogy mint vállalkozó dolgozom Angliában ami azt jelenti hogy lassan 2 hónapja sehonnan nem kapok pénzt. 

Remélem, hogy jövő héten sem lesz semmi gond a röntgennel.

Persze 2 évig monitoros leszek, mindig ellenőrizni fognak.

És juliusban lesz csontsűrűség vizsgálatom....bizom hogy ott sem lesz gond.

Egyébként amit mindenkinek csak ajánlani tudok, hogy ilyenkor erősitse magát homeopát szerekkel.Én a balesetem után azonnal arnika-t szedtem, és Symphytum-ot ami nagyon erős csontosodást elősegitő.

Közben még Calcarea Phosphorycum, magnesium phosphoricum-al is támogatom a gyógyulást.Nembeszelve a D, a komplex B vitamin amit liquid formájában a legjobb szedni, és osteo vitamin komplexumot is.

Megjegyzem a D vitamint mindenkinek kellene szednie felnott korban is.

Ja és még 1. Elkezdtem használni a Hemp olajat is ami szintén nagyon nagy segitség a csontoknak, az idegrendszernek, a görcsöknek, azasz mindenre jó hatással van.

 

Előzmény: Kotori nyaralás (51)