TinmanHU Creative Commons License 2017.05.31 0 1 41409

"Az a lényeg, hogy minél hamarabb szülessen meg a helyes diagnózis."

 

Ez még rengeteg orvosnál nem megy. Az nem helyes diagnózis, hogy nem tudja. vagy ír egy doboz Xanaxot miközben ő maga kért Borrelia antitestes vizsgálatot, ami pozitívval zárult... adja vissza a pénzem és ajánljon magánál jobbat. Ilyen persze nem történik meg.

 

"Nyilván nem lehet egy betegre 10-100 milliókat költeni"

 

Na itt van egy kis gond. Vannak emberek, akik egész életükben zabálják a zsíros kajákat, soha nem mozognak egyetlen métert sem és láncdohányosok. Fizetik a TB-t, mint én is... már ha fizetik!

Aztán persze összeomlik az egészségük és elkezdődik a költséges küzdelem többek között az én TB-mből is. Közben meg vannak betegek, akik teljesen absztinensek, táppénzen soha nincsenek, de amikor nekik van szükségük arra, hogy továbbra is szorgos dolgozó hangyaként lehessenek hasznos TB fizetői a társadalomnak, akkor meg hirtelen drága a vizsgálat?

 

"elküldik a beteget EMG-ENG-re"

 

Soha életemben nem küldtek el ilyenre. Neurológus főorvos sem. Drága gondolom... nekem nem jár.

 

"Az MRI szintén nem mutat patológiás eltérést."

 

3.3 cm * 1.5 cm véleményed szerint észrevehetetlen ciszta a koponyában? Mert mi a fenét akarunk mi kisebb góccal/problémával, ha egy ekkorát sem vesznek észre? Kidobott pénz és energia MRI-t csináltatni akkor, ha azt kutyaütő nézi meg! És azt mondanom sem kell talán, hogy ha 1x voltál MRI-n nem szívesen küldenek el újra, hiszen az előző nem találtak semmit... ja, hogy úgy semmit, hogy egy ping-pong labdát se vesznek észre? Ja úgy tényleg nehéz.

 

Az van t. hölgyek és urak, hogy ha én (mi) így végeznénk a munkánkat, ahogy számos orvos és egészségügyi dolgozó, akkor úgy rúgnának minket ki a munkahelyünkről, hogy a lábunk se érné a földet. Erre pedig az az egyetemes válasz, hogy így is kevesen vannak és túl vannak terhelve. Értem. Azt nem értem, hogy miért nem fognak össze és követelik ki a változást! Helyette szenved mindenki! Ők is, mi is, mindenki, csak a vezetők nem, akik köszönik szépen osztrák és német magánklinikákra járnak.

Előzmény: Isaac's syndrome (41392)