pepe0419 Creative Commons License 2017.05.30 0 0 13783

Az a gond, hogy ez egy felfújható karimájú puhafalú medence, amit lehet kapni barkácsáruházakban. És pár gumilabdát már megsemmisítettek, így nem gondolom, hogy a hurka gond lenne nekik. A kertünk teraszos és a medence a szélén van, ha kiömlik 5 m3 víz, akkor elmossa a fél kertet ki az úttestre, kerítéssel együtt, ezt nem kockáztatnám.

Amúgy nálunk ettek már napelemet, növénycserepet, vödröt, pet palackot, szinte mindent megkóstolnak. Ami a legviccesebb, hogy nem akkor, mikor ott vagyok. Van egy kerti dézsám (ebben volt 2 kis motor, amit napelem hajtott), 3 hete beültettem. Egész nap figyeltem őket, úgy tettek, mintha nem is érdekelné őket, így rájuk szólni sem tudtam. Mikor este bementünk vacsorázni, fél óra alatt kiszedték az összes növényt, mindkét motort. De persze mikor kimentem, akkor már nem azzal voltak elfoglalva, így megint nem tudtam leszidni őket. Visszaültettem, munka végére megint kiszedték. Akkor jött a csípős pirosarany és úgy tűnt bevált, 2 napig. Aztán megint kirámoltak. Egyszer sikerült rajtakapni Nérót, hogy iszik a vízből, akkor rászóltam. Azóta nem bántják, bár már nem is nagyon van mit. Remélem a virágok azért kihajtanak tőről.

Szóval a medencével nem kockáztatnék, ráadásul az sem biztos, hogy a 70cm vízből ki tudna jönni, ha beleesik. Inkább a villanypásztor