Szoles99 Creative Commons License 2017.05.25 0 0 2081

Köszönöm. Írtam a kempingnek, kértem, hogy a 16 napra adjanak valami ajánlatot, hogy egyáltalán mikor van parcella a mi időszakunkban. Még nem jött válasz.

 

Listát írom, és itt is visszaolvastam, nem is keveset. Precíz, tervezős ember vagyok, talán nagyrészt jó cuccokat viszek. Az adódó problémákat meg majd kreatívan kezeljük a helyszínen. :-) 

 

Egyébként nem is biztos, hogy rosszul gondolkodom, mert egyrészt a kalapács(kisbalta)-erős cövek-kötelek trió volt az egyik legelső, ami a listára került :-) , másrészt nálam szigorúan a vizesblokk az első, ami dönt. Néztem neten más kempingeket is, de ahol a vizesblokkot 10-ből 2-3 pontra értékelték (itt 8-9-re), ott már megyek is tovább. Meg az ittenieket élőben is láttam, és csodálkoztam is, hogy milyen kulturáltak, még nekem is teljesen megfelelne. Többek között épp emiatt ragaszkodom ehhez a  kempinghez. (Rettenetesen finnyás vagyok a higiéniára.)

 

Igen, ezen gondolkoztam már, hogy mondjuk svájciak miért a kempingben vannak. Talán beleférne egy apartman is keretbe, főleg, ahogy most olvastam, hogy náluk havi 600 ezer forint fölött van a szegénységi küszöb. :-)

Előzmény: hul (2080)