OrfN Creative Commons License 2017.05.25 0 0 45647

Nem akarlak elkeseríteni, de Nyergest nem a cigányok teszik mocskossá, sztem nem is él túl sok cigány ott. Nem nyergesi vagyok, hanem táti, de hetente többször biciklizek Nyergesen, és mindig lemegyek a Duna-partra. Nos a parton elég sokszor látok horgászokat, akik szétdobálják a csikket, szemetüket, néha még a döglött halakat is. A sok energiaitalos dobozt meg gyanítom, hogy 20 körüliek hagyják ott.

A másik meg, hogy 2008-ban diákként egyik nyáron Nyergesen voltam közmunkás 1 hónapig. Állandóan a főúton kellett takarítani, kisebb utcákba alig jutottunk el, a parton 1x sem kellett takarítani. De a parton most is kb. féléves üvegszilánkokat és szemetet kell kerülgetni.

Tehát először kérdezd meg a csodás városvezetést, hogy ugyan miért nem tudják/akarják normálisan megszervezni a takarítást..meg mondjuk gratulálni is lehetne nekik a térkő-tengerért. Gondolom, aki kitalálta, hogy legyen a bicikliút térköves, életében nem biciklizett még rajta. Viszont vki legalább jól jár ezzel, ugyanis lassan már a templom falát és a Duna-partot és letérkövezik.

Előzmény: kisjavito8 (45645)