bethsabé Creative Commons License 2017.05.21 0 0 157966

 

 

-Az újszövetségben mint írva vagyon, a felkent keresztényeknek (144000), Akik majd valójában meglátják az Istent, ahogyan van, (mint szellem) nem a lelkük megyen fel Istenhez, hanem Ők az új teremtés részesei, átváltoznak, s Nekik is szellemi testük lesz. Nem hús és vér emberek lesznek, hanem szellemek az Isten Királyságában.

 

-A többi halott,  pedig a földre fog feltámadni az ezeréves uralom alatt. Erről ír a Jelenések könyve.

Jézus Krisztus mint égi király a 144000 elpecsételtekkel fog uralkodni a föld felett ezer évig. Jelenések:20:4

 

-Az újszövetség, kizárólag a felkentekhez beszél. Ne téveszd össze és ne vonatkoztasd azt az  egyszerű halandó földi emberre. A Bibliai versek amit írtál, kizárólag a felkentekhez beszélnek. A sógorod és Te sem vagy felkent, sőt még az igazságot sem ismerted meg, hanem a nagy sokasághoz tartoztok, akiknek földi élete lesz a haláluk után.

 


2Kor 5,17 Azért ha valaki Krisztusban van, új teremtés az; a régiek elmúltak, ímé, újjá lett minden.

 

Gal 6,15 Mert Krisztus Jézusban sem a körülmetélkedés, sem a körülmetéletlenség nem használ semmit, hanem az új teremtés.

 

 

-A 144000 elhívottak és választottak, azaz Ők az Új égi Jeruzsálem az újszövetségben, nemcsak szellemi értelemben különböznek a régiektől, vagyis az Ó szövetségtől. Már nem érvényesek a Mózesi Törvények rájuk nézve, hanem Ők lesznek a szó szoros értelmében az új teremtés részesei. Ismételtem írom, haláluk után szellemi testet kapnak Istentől, olyat amilyen testben megjelenhetnek Jézus Krisztus előtt. Az újszövetségben leírtak, csak a felkentekhez szólnak. Jézus Krisztus csak velük kötött egy égi Királyságot, melynek a jövőben meghatározó célja lesz, a földi  emberek életében.

 

 

-Amit Te hiszel a halottakkal kapcsolatban, az nem Biblia, hanem a katolikus hitnézetből merített eszmefuttatás.

 

Előzmény: Törölt nick (157964)