Pierr_Kardán Creative Commons License 2017.05.18 0 0 5696

Már nem emlékszem pontosan, hogy hol, de talán pont az Astpas Beachnél akartunk ilyen mellékúton menni, de 200 méter után elakadtunk, mert személyautóval egyszerűen nem lehetett tovább menni a sziklák miatt. Persze megfordulni se lehetett, ezért szépen tolatva mentem vissza 200 métert egy sziklás, kanyargós úton. Barátnőm ment gyalog előttem (vagyis tulajdonképpen a kocsi hátuljánál, mert ugye tolattam), hogy nehogy jöjjön valaki az úton. Nem volt semmi :-((

 

Ugyanez a baj az Ypsariora vezető úton is, sokáig el lehet evickélni személyautóval is, de sok olyan szakasz van, ahol ha jön szembe valaki, akkor egyszerűen nincs hova kitérni, valakinek vissza kell tolatni.

 

Giolához földúton kell menni, ameddig ugyan menni lehet, mert bizonyos pont után mindenképpen gyalogolni kell még 200-250 métert a medencéig.

 

Az általam felsorolt Beachek mind homokosak, mind szép, mindenhol jó a víz. Csak éppen egyikhez-másikhoz (Marble, Vathi) sokszáz métert kell menni márványporos mellékúton, vagy elég meredek földúton kell lemenni (Paradise Beach). Ettől függetlenül általában mind zsúfolt, mert tényleg élmény ezeken strandolni.

Előzmény: Cipurplushi (5695)