zafira2001 Creative Commons License 2017.05.18 0 0 34095

Szia,

 

Amikor leáll utána gyujtás le és indítod újra, beindul és minden megy tovább mint ha mi sem történt volna?

 

Az enyém alap esetben akkor áll le amikor állok egy piros lámpánál, fogja magát leáll és ennyi, amitől durvul a helyzet hogy már vagy 3* előfordult hogy haladás közben 40-50km-s sebességnél is képes volt leállni, ez azért már eléggé izgalmas tud lenni, főleg ha jönnek mögötted. És jellemzően a leállás utáni újraindításkor a kis kulcs, és az ABS jelző lámpa égve marad, de ha leállítom "normálisan" akkor kialszik, hibakód alapból nincs, tehát még mielőtt az ECU bármit tehetne veszik el a feszültség, gondolom Én.

Rendeltem kínából egy WIFI-s OBD cuccot amire feltudom csatlakoztatni a telefonomat, és ezzel folyamatosan tudom valós időben monitorozni hogy mi történik, ezt még megvárom kb 2-3 hét mire itt lessz, hátha látok valamit a leálláskor.

A héten kanyarodáskor állt le 1-s fokozazban, tehát remek szituációkra képes.

Nem tudom mit kellene mág kezdeni vele, lehet végső elkeserdésemben rendelek egy felújított vezérlést+immo karikát ebay-ről, bár 99,9% hogy annak semmi baja nincs, max lesz egy csere vagy eladom.

Azt kellene valahogy kipróbálni, ha valakinek egyező motorkódja van és ugyanaz a vezérlés, kicserélni a kettőt és tesztelni, tudom macerás, de már nem nagyon látok megoldást erre, és akárkihez fordulok mindenki csak széttárja a kezét.

 

Ha esetleg képekkel tudnád dokumentálni a csövek helyét. meg hogy mit hol tisztítottál ki rajta, esetleg még a megoldás is meglesz, megköszönném ha elküldenéd, akár ide, akár ide gzsolt19740109@gmail.com

 

Köszönöm.

 

Üdv Zsolt

 

 

Előzmény: vidageza (34093)