Zoli1949 Creative Commons License 2017.05.17 0 0 3326

Szia Sanyi!

Ahogy a hozzászólásomban írtam, sajnos az elejét nem láttam a riportnak, mert később figyeltem fel rá. Ugyanis a vonatozás mellett még főzni is nagyon szeretek ( remélem, hogy tudok is )  és  e közben háttér zajként megy a TV.

Örülök, hogy pontosítottál.  

A  Jfg- n hirdető urat felhívtam és konkrét ajánlatot tettem az Előre mozdony kasznira. Ígérte, hogy visszahív, de azóta a telefonján is elérhetetlen. Ennyit róla.

A " Játékudvar " -ral kapcsolatos információm egy hetes. akkor voltam utoljára ott. Az biztos, hogy a Tóth féle alkatrész készletet rajtam kívül is többen vásárolgatták, mert hétről - hétre nagyon kopott a készlet. Viszont még mindig vannak kurrens dolgok, mint a tartály fedél és a gőzmozdony lámpák öntvényei. A legutóbb még voltak ütközők is. Tehát, ha valakinek még kell ezekből valami, most menjen, mert teljesen el fog kopni.

A Tóth féle replikáim készítésében változtattam és az alap dolgok eredetiek lesznek rajtuk. Ezért a meglévőket szétszedtem és minden darabban van.   Amikor az emlegetett beszerzési forrást megtaláltam, több alkatrészt megvettem hozzájuk, csak időm nincs most az elkészítéshez.  A Hargita és az Árpád most jobban birizgálja a csőrömet, de utánuk a Tóth félék következnek majd.

Üdv: Zoli

Előzmény: BE200 (3322)