Tehát ha te szarozol engem nyilvános fórumon, akkor az normális, ha én csinálom ugyanezt, akkor az gyerekes. Értem. Vagy az a baj, hogy ott törlik, és nem tud a másik fél reagálni, itt meg nem?
Azt továbbra sem értem, hogy te miért foglalkozol egy olyan dologgal ennyit, amihez már réges-rég semmi közöd nem volt. A stílusról kár is beszélni, mert aki tud magyarul beszélni/olvasni, az látja, hogy kinek milyen a stílusa, tehát ezt nagyon ne firtassuk. Az, hogy "árulom", nagyon erős túlzás, mert nem raktam ki közösbe, hogy itt van nekem ez a cucc, és eladó lenne, csak konkrétan ezt kereste egy srác, ezért megkérdeztem, hogy érdekli-e, mivel nekem tolódott ez a fajta upgrade. (Az árat is láthattad, még csak keresni sem akartam rajta.) Kérlek másolj nekem be szöveget, vagy bármiféle minimális utalást is, amit én tettem afelé, hogy nálam van ez a cucc, és úgy adom el, vagy hol írtam én olyat, hogy a Gyurci majd szaladgál vele, és intézi nekem az eladást?!? Ez a kettőtök agyszüleménye (vagy csak a tiéd, nem tudom), az ég világon senki ilyet nem mondott. Továbbra is állítom, hogy két hete nem beszéltem Gyurcival, és a te szarkavarásod miatt, amit itt írt lentebb, azok az első szavai felém, mert ti kitaláltatok valamit úgy, hogy meg se kérdeztetek, és te azóta tényként állítod, hogy én a Gyurcival szerettem volna hurcoláztatni, meg intéztetni mindent. Minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak?