mcll Creative Commons License 2017.05.15 -1 0 55051

Nem állok egyikőtök pártján sem, mert nem látok az adott vagy kapott minősítések mögé. De azért összehasonlítani két vaterást, ahol az egyiknek van összesen 9 minősítése a másiknak meg 485 és azt mondani hogy hallgasson mert van 4db negatívja, szóval ez kicsit erős túlzásnak gondolom. ;) Én elsősorban az arányt (%-ot) nézem, hogy ez lehetőleg a 100%-hoz közelítsen, és megnézem hogy a kapott negatívokra mit is írtak a partnerek. Bár sok esetben még ez sem feltétlen mutatja az igazságot, mert sok barom vaterás van (én sem vagyok 100%-os, én is kaptam negatívat, "csak úgy", szó szerint (mert a vevő cseszett eljönni, érdeklődni az általa leütött termékért, telefonja ki volt kapcsolva folyamatosan, mailekre baxott válaszolni. Vatera meg nem volt hajlandó ezt a minősítést törölni.). Na mindegy, ez az én problémám, de sok ilyen balfax van, aki csak úgy adogatja a negatívokat.

 

Szóval ha most lenne két ugyanolyan cucc, ami engem érdekelne ennél a két, általad említett, vaterásnál, akkor az adatlapon látottak alapján én biztos a 485 vétel/eladással bíró vaterástól venném meg mint a 9-estől, annak ellenére hogy előbbi nem 100%-os. 9 minősítés nem számít minősítésnek. Nem minősítem őt ezzel le, csak jobban megbíznék a 485-össel. 

 

Amúgy megnéztem a negatívakat, hogy mit is írtak a partnerek oda, aztán megnéztem a partnereket is, és hát elég érdekesek a partnerek. Valahogy nem bizalomgerjesztőek a partnerek minősítései, ezáltal szinte biztos vagyok benne hogy a kapott 4db negatív mögött van 1-2 ami nagyon nem volt jogos...

 

De nem akarok senkit sem megbántani. ;)

Előzmény: TeacAudioPower (55033)