Nem Jánosik Creative Commons License 2017.05.14 0 1 14

Köszönöm Szultán a választ. 

A melegvíz óra WC tartály összefüggést nem igazán értem. Amit pedig a padló szigetelésről ír meglepett, hiszen egy igen kis spórolás miatt jelentős gondot okoznak a leendő lakóknak. Remélem, ez most nem így lesz.

Egyébként szó volt róla, hogy az êpítőanyag nem ugyanaz, mint a másik házaknál. Megnyugtattak, hogy a hő és hangszigetelés megfelelő lesz.

Én csak azt szerettem volna a csempéknél, ha van egy normális választék, nem voltak extra igényeim. A kötelezően barna, mert különben fizetsz, viszont egyáltalán nem volt szimpatikus. Ha ez nem egy megmaradt, akcióban vásárolt készlet, hanem ők is úgy veszik most a Zalakerámiától akkor pedig nem értem, hogy miért nem fér el a teherautón többféle színű csempe.

A lakások ára egyáltalán nem volt alacsony és a lakóparkot a legnagyobb jóindulattal sem lehet luxus lakóparknak nevezni. Az is látható, hogy amit lehetett, azt kispóroltak a kivitelezésből. Ezért én úgy gondolom, hogy tényleg csak az extra igényekért akarok fizetni és pl. a nyitható ablak nem extra igény.

 

Igaz e amit hallottam az első házaknál, hogy a kivitelező eltűnt és semmiféle garanciális igényt nem tudtak érvényesíteni?