Szerintem a Bmw-s (boxer + tele-para) lényeg a futómű és fékek csodálatos összhangjában van, egy alacsony súlypontú motorral.
Az Rt-n sajnos tényleg hosszú az egyes, bár nekem nem fulladozott, egyszerűen jobban szét vannak húzva a sebességek mint a Gs-nél, viszont 130-nál még vibráció mentes a gép. Úgy gondolom hozzá lehet szokni.
Az Rt-n szerintem a 17-es első kerék a bűnös, valahogy azt nem tudtam megszokni, ez egyértelműen jobb a Gs-nél (19)
Nekem volt a boxerek között egy TDM 850-es és volt korábban Transalpom is. A Honda susogó, doxa óra motorját hiába keresed egy háborús konstrukcióban, és az olajos kuplung is más. A DV fékjei elég jók, így abban nincs nagy különbség gondolom, de a futómű az fényévekre van tőle, és azt 2 személlyel, cuccokkal is tudja. El kell menned egy kanyargós útra vele.
Én úgy gondolom, a boxerek között is van különbség a járás kultúrában, és talán egy kicsit hangosabb példányt fogtál ki, kellene menjél cserélgetve márkatársakéval, úgy reálisabb képet kapsz, hogy milyen is valójában a Te géped. Igazából egy DOHC boxer (2010 utáni) oldaná meg szerintem a problémádat, vagy egy vizes, de azt még tudatosan nem próbáltam. A két motorból kijönne egy.
Jó megszokást, vagy megszökést!