[nexus]
2017.05.10
|
|
0 0
889
|
Köszi.
Már benne is vannak a telefonban. Varta Ready2use NiMh 800mAh AAA-as akku lett végül a választás.
Ezzel kapcsolatban lenne még egy kérdésem. Mivel ezek NiMh akkuk, ezeket is kell az első és a második töltés alkalmával formázni?
Előtöltött akkuk voltak, kb. 70 %-osak, én a kicsomagolás után betettem a telefonba azonnal. Hamarosan le fognak merülni mert már csak egy pálcika van az akkujelzőnél. Van nekem egy külön fali 220-ba dugható töltőm (Energizer Battery Charger), amiben a fényképezőgép akkujait szoktam tölteni. Ez egy 10 órás lassú töltő, és a töltő tudja fogadni az AA és az AAA akkukat is. Arra gondoltam, ha lemerültek a telefonban, akkor átteszem ebbe a töltőbe és ott töltöm 12-15 órán át, és ha megint újra lemerülnek az akkuk akkor ezt a töltést még egyszer megismétlem. Attól kezdve már maradnak végleg a telefonban, és ott fognak töltődni. Jó gondolat ez a részemről? Tegyek így vagy ne foglalkozzak ezzel a formázással és maradjanak a telefonban és elég ha időnként, ha a telefon kijelzője szerint ha már kezdenek merülni az akkuk akkor a telefont felteszem a saját állványára töltésre? |
Előzmény: Törölt nick (888)
|
|