becsat Creative Commons License 2017.05.09 0 0 915

Eladóvá vált jó állapotú, beköltözhető, belső 2 szintes (nem galériás!) földszinti lakásunk a 6. kerület Vörösmarty utcában. A lakás élhető területe 55 nm (tulajdoni lapon 29).
Az 5 m-es belmagasságot kihasználva a felső szinten került kialakításra egy 10 nm-es kisszoba és egy 14 nm-es nagyszoba, mindkettő teljes értékű szobaként kezelendő, mert saját ablakkal és külön nyíló ajtókkal rendelkezik.
Az alsó szinten található az előszoba, fürdőszoba és az amerikai konyhás nappali.

5 évvel ezelőtt kicseréltük a bejárati ajtót valamint a nappali ablakát (3 rétegű thermo üveg).

A rezsiköltség nagyon alacsony, mert 1 gázkonvektor fűti be a helységeket. Egy hideg téli hónap költsége kb. 10 ezer Ft.
A közös költség 5800 Ft, ami tartalmazza a szemétszállítási díjon felül a felújítási alaphoz való hozzájárulást is.

Külön vízóra van felszerelve.

A fürdőszobai új Ariston bojler fél éve került beszerelésre.

A körfolyosós házban kb. 10 éve történt vezetékcsere, kb. 6 évvel ezelőtt újították fel a kapualjat és lépcsőházat, de tervben van a tetőtér eladása, melynek során a befektető felújítja a házat kívül-belül.

A vételárban az IKEA konyhabútor, a Pelgrim légkeveréses villanytűzhely valamint az Electrolux hűtőgép is benne van.

A lakáshoz tartozik egy kb. 10 nm-es saját zárható pincerész is.

A közlekedés kiváló, hiszen az utcában jár a 73-as troli, a 76-os pedig 1 utcával odébb, valamint az utca végén található a kisföldalatti is.
Emellett 3 utcányira van az Oktogon ill. a Nyugati pályaudvar is (időben kb. 5 perc), ahol a 4-6-os villamosok és a 3-as metró közlekedik.

Lakásunkat azoknak ajánljuk, akik a belváros közelségét keresik.
Kisgyermekeseknek is kitűnő, hiszen a bölcsi (Aradi utca)-ovi-iskola a környező utcákban (suli pár méterre itt az utcában), játszótér a Hunyadi téri bevásárlócsarnoknál található.
Befektetőknek szintén a központi elhelyezkedés valamint a lakás remek elrendezése miatt lehet előnyös választás, mert rövid vagy hosszú távra kiadható.

Az ingatlan per - és tehermentes, tulajdonostól eladó.

I.ár: 20 millió Ft

 

http://ingatlan.com/23276451