ötfelezős Creative Commons License 2017.05.05 0 0 76158

Szerintem az nem érthető félre, hogy Corvboy  nem irigy és nem fáj neki... Szerintem az mindenkinek világos, hogy ő nem a saját anyagi érdekeiért harcol.

 

Az, hogy ki mit csináljon illetve csinálhasson, az is egy örökzöld téma.

Emlékszem, a hetvenesekben volt a Lakáskultúra című, akkor nívós kiadványban egy leírás egy nyaralóról, amit a tulajdonos sebészorvos mutatott be, többször említve, hogy itt minden az ő keze munkája. Egy építőipari szakember írt is egy olvasói levelet, hogy mit szólna a prof, ha ő meg holnapután térdet operálna. :D

A segítségkérés az egy dolog. Csak annak vannak határai. Mikor valaki megkérdezi, hogy jó-e ez így, ahogy ő elrendezné a PEN vezetőt, FI-relét, nullavezetőt és védővezetőt, akkor látszik, hogy az egészhez nem ért annyit, mint kellene. Az ilyent nem lehet megtámogatni itt a neten, mert fel kéne rakni négy tankönyvet, és még mindig el lehetne gondolkodni azon, hogy vajon elég világos voltam-e, hogy mit ne csináljon.

Ez még mindig arról szól, amit Corvboy (is) írt, hogy értse, amit csinál.

 

Egyébként nagyot tévedsz, a magyar net történetében voltak már olyan topikok, amiket azzal az indokkal zártak be, hogy itt márpedig a veszélyes tevékenységet nem támogatjuk.

 

Előzmény: Törölt nick (76136)