zafira2001 Creative Commons License 2017.05.04 0 0 34053

Sziasztok,

 

Ugyanezzel kínlódok Én is 1.8 Zafira 2001, tegnap kicseréltem 13000.-FT-ért a két motortérben lévő relét szerelő javaslatára, erre ma ugyanúgy megáll, hibakód itt sincs motorvezérlő szoftver frissítve, elvileg annak semmi baja, immo karika cserélve mivel előtte azt a hibát adta hogy kulcs nincs jelen. Ha hibás lenne a vezérlő akkor a szoftver frissítés sem futott volna végig.

Annyit még látok hogy ha megáll utána az ABS kis jel világít, de újraindításkor ez eltűnik, Én már a belső reléket is nézegettem, egy zöld folyamatosan forró volt, ez vezérli a kesztyűtartó és csomagtér világítást, persze ez sem segített, randomszerű a megállás. 

Nekem azt mondta a szerelő hogy addig semmit nem tud vele kezdeni amíg nem áll meg koppra hogy tréllerrel kelljen hozzá vinni, mivel nem egyértelmű mi a baja neki.

A vezélés cserét Ő pont nem javasolta, amúgy gyári technológiával javítható 100000+áfa környékén és arra 1 perc garancia sincs.

Nekem ötletem sincs mi történhet, annyit még megpróbálok hogy veszek egy wifi-s obd olvasót és ha megyek az autóval folyamatosan figyelem mi történik, hátha látszik valami, ha nem akkot majd ha nem indul be többet akkor megy a szerelőhöz.

Szerintem a vezérlés csere sem 100% hogy megoldaná a problémát, nekem egy kicsit sok kiadni erre úgy ennyi pénzt hogy nem is garantált a megoldás.

Azért ha valaki cserélteti és utána jó lesz azt tegye közzé itt.

 

Köszi 

 

Zsolt

 

Előzmény: Yano73 (34024)