ghepard Creative Commons License 2017.05.03 0 0 3436

Ez sok probléma forrása lehet - nemcsak a fülzúgásnak. Gondoljunk csak bele, az érhálózatunk kb 100ezer km, ez óriási hossz. Ha nem kellően rugalmas, több rajta a lerakódás - akkor nem tud annyi tápanyag meg oxigén jutni a sejtekhez. A másik oldalon meg nem tud annyi anyagcsereterméket felvenni és elhordani - a 2 együttvéve  aztán lassan nagyon gyengíti az embert. Na meg ott van a nyirokrendszer is - az is begyepesedhet stb.

 

A hajszálereken nem tudom, hogy hogyan lehet kimutatni - UH meg MR azt hiszem nem igen a nagyon pici méretek miatt. Talán ha kiszednek az emberből egy pici hajszáleret, akkor erős mikroszkóp alatt talán látható lenne.

 

Nekem is elég rendesen voltak/lehettek lerakódások mindenhol. Sokszor már a lábaim is zsibbadtak, volt olyan hogy a kezeim is. Mindig fáztam, gyenge voltam, majd mindig álmos, az emésztés se volt az igazi, a gyakran feltörő savgáz szinte állandóan égette a torkomat, a derkam is katasztrófa volt stb - nem volt megfelelő a keringés a hajszálerekben sem. Amint másképp kezdtem lélegezni és vibrációt is alkalmaztam (sok pici gyors mozgás is az, a hang is az, főleg a nagyon mély torokhang vagy szinte orrhangot is ki lehet adni) - ez gyökeresen megváltozott. Ettől egész biztos kitisztultak az ereim és gyakorlatilag minden probléma visszahúzódott....

Előzmény: pozo (3434)