QQ Creative Commons License 2017.04.25 0 0 78653

Egyenetlenseget ertem de a vakolat tapadast nem. En ugy tudom csiszolas utan halozzak a ragasztojaval, majd alapozzak szilikonos alapozoval, majd (szilikonos) vakolat megy ra.

Egyebkent szepen rakjak zsinorozva, meg ilyen optika merojuk is van szinteket merni nemtudom mi aneve. Csak az erzodik rajtuk hogy jovan az ugy ahogy husz evig csak legyen mar kesz es huzzunk el.

Ma pl leveszekedtem veluk vagy 8 metert a szelemen elol mert nem tomkodtek a gyapotot a keletkezo resekbe ahol a tetoszigeteles nem er le rendesen. Tegnap kb 4x elmondtam nekik majd kulon a muszaki ellenor elmondta a nagyfonoknek kisfonoknek mindenki huppogot es erre ma csak nem raktak. 

Ami meg nekem nem szazas az az ablakoknal a rafedes. refednek a 25mm-es toktoldora de hiaba van az ablak a kulso falsikba rakva mindenutt van 2 centi res. Ez ok ragasztoval betomik es azt mondjak ott nem fog mozogni toredezni semmi . en meg nem fogom ezt hogy egy muagyag ablak meg egy EPS alapo nemesvakolat talalkozasanal nincs semmi mozgas bar legyen igazuk. Kepen lathato resrol van szo

Meg egy kerdes de lehet mar csak paranoia :) Szerintetek a tuzfalnal a fel kell dugni a tetolecig?

Előzmény: Törölt nick (78652)