bruno006 Creative Commons License 2017.04.25 0 0 7824

Sziasztok!

 

Az ingyenes APP-ok simán felmennek a gépre (de anno abban a tudatban vettem a gépet, hogy fogom tudni használni az összes APP-ot, így a fizetőseket is).

Amúgy érdekes jogi helyzet, hogy ha megveszek teljes áron egy gépet, akkor annak miért csak a funkcionalitás felét tudom megkapni, egy EU-s országban?? Erről persze az eladásnál és a hazai márkakereskedésnél semmilyen tájékoztatást nem adnak (!) Ha nincs support, akkor pl. miért nem adják olcsóbban a gépeket, ha nem tudom kihozni belőle azt amit ígérnek?

Mindegy, azért bízom benne, hogy valahogy csak sikerül..

Próbáltam már a kreditemre külföldből rátetetni pénzt (ott registrált kártyával, címmel stb.) de a kinti barátomnak sem sikerült feltölteni rá semmit!

 

Tudom, hogy többen írták, hogy vegyek konzol boltban PSP kártyát, de rákérdeztem néhány boltban és semmilyen biztosat nem tudtak evvel kapcsolatban mondani, így ez ugyanolyan bizonytalan.

 

Azon csodálkozom, hogy itthon csak én hőbörgök amikor szerintem jó páran veszünk/vettünk hasonló kamerákat (nem kevés pénzért) és ezzel szemben, rengetegen anyáznak a külföldi fórumokon hasonló probléma kapcsán (pedig ők supportolt ország).

Lényeg a lényeg, ha valakinek sikerült (illetve van biztos tippje) a fizetős APP-ok feltöltésére, az nagy segítség lenne mindannyiunknak.

Üdv, Bruno