Imre_Hornet Creative Commons License 2017.04.24 0 0 676

Köszi a választ!
Amikor ez a furcsa íz volt, akkor egy EGO AIO készüléket használtam, azon nem lehet állítani a teljesítményt. Jó ez az égett rongy íz hasonlat, én mindig ahhoz hasonlítottam, mintha zacskós tej elfogyasztása után megszagolja az ember a zacskó belsejét. :D
Ezzel a készülékkel, és a Zazo likvidekkel már sokkal jobb az íz. Még az is szerepet játszhat a történetben, hogy a Cubis fej felső részén, ahol lehet állítani a levegőztetést, ott volt valamikor egy kis szilikon gyűrű tömítés. Mikor átvettem a készüléket valakitől, akkor már ez el volt szakadva, és gyakran kilógott, egy ideje meg már el is hagytam. Lehet ez is gond.
Most gondolkodok, hogy veszek egy fejet. Tudnátok javasolni valami nagyon jó fajtát, ami kompatibilis az akksimmal?
Szempont lenne, hogy ne legyen hozzá túl drága a porlasztó. Bár mindig Aliexpressről rendelek hozzá, mert ott 5 darabot kapok 1600-ért (BF SS316).
A legfontosabb viszont az lenne, hogy az ízvilág TÖKÉLETES legyen. Egyszer letettem a cigit 3 hétre, aztán jött ez a rossz íz, és visszaszoktam.
Most ezekkel a Zazo likvidekkel látok esélyt, hogy végleg letegyem a cigit. Ezért kellene egy olyan kombó, ami tökéletes ízt ad, nehogy visszaszokjak. Jelenleg NAGYON nagy az elszántság, és egy hete nem gyújtottam rá, szeretném, ha ez így maradna.
Köszönöm mindenkinek!

Előzmény: Antony69 (674)