Capacsali Reload Creative Commons License 2017.04.21 0 0 31544

Csak én voltam tegnap vizen?? :)

Nagyjából mindegy volt, merre megyek, hiszen keleten és nyugaton is biztatóak voltak az előrejelzések. Végül Tisza tó lett belőle.

Fél 11-kor 4.5-et raktam kis hajóval, elég meggyőzően dudált. Combosan, de jó is volt ez a kombó kb. fél 1-ig, akkor érthetetlen okból teljesen megbutult a szél, gyengült és össze - vissza fújt. Optimista voltam abban a tekintetben, lesz itt még rock n roll... lett is :)

Fél 2 felé rápöffent, a 4.5 elkezdett brutál sok lenni. Másik két jelenlévő sorstársam át is szerelt 3.7-re és nem úgy néztek ki, mint akik szeretnének nagyobb vászonnal gurulni. Én maradtam a 4.5-nél, de erősen birkózós volt, de már nem volt kedvem szerelni. 4-ig tartott a bevetés, akkor győzött a végelgyengülés. Ebben az évezredben ennyire erős ÉK-i szelet tuti nem láttam.

Érdekes módon ott "sokkal" jobb idő volt, mint itt Bp-en. Lefelé menet már Hatvan környékén elállt az eső, napközben néha rákezdett, de inkább csak szemetelt, semmi komoly csapadék nem hullott. Hőfok szerint is 6-7 volt a valóság, eközben itt a fővárosban csak a fele.