tfe_tng Creative Commons License 2017.04.08 -2 0 75554

Elhiszem neked hogy ennyit hoz a digi, nem volt meg veluk dolgom. UPC eddig meg mindig az igert max savszelt hozta. 

a háztartásban mi lehet durvább az 1080p filmnézésnél és a sok szálon bonyolított torrentnél

nekem nagyon ugy remlik hogy arra kerdeztel hogy egy otthoni lan-on mi lehet ennel durvabb. Van egy finom differencia a ketto kozott, de ettol fuggetlenul sehol nem emlekszem az "atlagos felhasznalas" peremfeltetelre. Mind1, magambol indultam ki es leirtam. 

ui.: szerver, cseszd meg. Emelje már fel a kezét akinél legalább egy kis HP micro lakik a szekrényaljában. 

megintcsak, miert is relevans ez ? Neked mediacentered van nekem meg ilyen. mi a banat a kulonbseg ? (amugy halkan jegyzem meg hogy volt a HP-nak egy bevezeto akcioja, 60 penzert sikerult megvenni miutan eladtam belole a raid kartyat, eleg jo bót' volt) Messze van ez azert a szerverparktol, de jatszani meg a melohoz kello dolgoknak tokeletesen eleg. Kiadvanyt nem szerkesztek, programozok. 

amugy sikerult a lenyegi mondandom 80%-at ignoralni a valaszban, de mindegy, az internet mar csak ilyen...

Előzmény: Garfield007 (75553)