Güsziológus Creative Commons License 2017.04.07 -7 0 62001

Remélem, elkészül az Útmutató is, hisz végső soron az a cél, hogy mások által is "élvezhető" legyen a produktum.

Nagyon jó ez a honlap, mert elég lesz csak annyit "jelezni", hogy frissült. Akit érdekel, megnézi, akit nem az olvas tovább.

Sajnos, a WEB-es felület nekem nem kényelmes, sok macera van a HTML-el, de előbb-utóbb lesz néhány minta, mely alapján a honlapon azt is közzétehetem, hogy mi micsoda.

 

A P5 egyébként egy belső kód, valahogy azonosítani kellett a "fürtöt". Tájegységen belül egyedi a kód, legalábbis erre törekedtem:-)

A Hossz(kiágazásokkal) úgy gondoltam jobb, mint a brutto hossz, de elfogadom, hogy nehezen érthető.

Évekkel ezelőtt írtam a fürtökről, melyeknek az a lényegük, hogy van az útvonal (ettől eddig), annak van hossza, na és vannak a kiágazó útvonalak. Ez lehet négyzet, háromszög, barlang, forrás, stb.

Ez volt a koncepció, és ma már az is megfogalmazható, hogy meglehetősen jól "lefedi" a valóságot, hisz az útvonalak gyakorlatilag 100%-a "leírható" olymódon, hogy útvonal és kiágazások.

Az útvonalak száma jelenleg 260, várhatóan lesz még 10.

 

Szerintem a kiágazások sorrendje és helye a legfontosabb, a darabszámmal és a brutto hosszal azt próbáltam jelezni a tartalomjegyzék szintjén, hogy hány azonos színű útvonal kapcsolódik, és azok hosszával együtt mennyi a "teljes" hossz.

 

Nem tudok mit kezdeni a nyilvánossággal, hisz ami elkészült, az leginkább munkaanyag. Ha valakit érdekel, kérdez, és megpróbálok a legjobb tudásom szerint válaszolni.

Ha nem jön közbe semmi, ma estére "összerakom" a melléklet következő "fejezetét", mely a "levegőben lógó" útvonalakat tartalmazza, de ne szaladjunk előre!

Előzmény: olahtamas (61999)