Törölt nick
2017.04.06
|
|
0 0
85374
|
Ismételten elolvastalak! A vérmérsékleted komoly gondokat okozhat a környezetedben élőknek is szerintem.
Nem tudom mennyi idős lehetsz, de nem lehet egyszerű veled egy fedél alatt élni! Ami a sérelmeidet illeti! Az életben sok sérelem éri sajnos az embert, de nem lehet állandóan a sérelmeink árnyékában élni, tudni kell megbocsájtani, tovább lépni! Ami viszont az általad folyamatosan sértő megjegyzésekkel, jelzőkkel illetett fórumtársadat illeti, nála meddig akarod még ezt a stílust és hangnemet folytatni? Ha ő más nézetet vall mint te, ha neki más jelent örömöt mint neked, ha neki mást jelent a jó mint neked, akkor miért akarod meggyőzni őt a magad igazáról!? Miért nem hagyod őt meg abban a hitben ami számára megfelelő!? Boldogabb leszel, változni fog a vérmérsékleted ha meggyőzöd!? Hidd el, úgy sem tudod, nem is a feladatod! Akkor!? Higgadj le, és keress magadnak olyan fórumtársakat akikkel egy véleményen vagy! Érdekes, engem még egyszer sem komcsizott le,de még az édesanyámat sem szidta sem nyíltan, sem burkoltan. Ha problémám lenne és azt leírnám ide, én egy cseppet sem tartok attól, hogy engem ezért le komcsizna, vagy az édesanyámat szidná! |
Előzmény: Törölt nick (85369)
|
|