kokori Creative Commons License 2017.03.31 0 1 588

szervusztok! Kicsit meg vagyok ijedve. Régóta fogyogatok tavaly ledobtam közel 10 kilót volt minden vizsgálat Vastagbél, gyomor tükrözés csomó UH ,márciusban CT de semmi különöset nem találtak. Most kb 3 hete elkezdett fájni a hasam és sárgás, a viz felszinén lebegő széklettel párosult. Igaz tavaly és most idén is antibiotikumot szedtem. Most a körzeti orvos megnézett azt mondta a székletre lehet hogy hasnyálmirigy probléma.Na jól megijdetem ,irány megint UH és vérvétel. Nagyon vékony vagyok az UH_n a dokinő azt mondta nagyon szép a hasnyálmirigyem , és jól látható. Negatív. A vérvétel az amiláz lipáz jó ,de a CA19-9 tumormarker most 6 egység igaz 30-ig jó ,de tavaly csak 1 egység volt. Utánaolvastam a hasnyálmirigybetegségnek de sehol nem irják mi ad biztos információt a rákról? Mivel nagyon vékony lettem és a székletem is inkább valami felszívódási zavarra utal ezért gondolok erre. Vagy szerintetek az UH és a negativ vérvétel egyértelműen kizárja? Tavalyi márciusi CT negtív volt igaz akkor még nem voltak ilyen panszaim. Köszönöm ha valaki válaszol.