TT Bahnen Creative Commons License 2017.03.31 0 0 17354

Kapott már valaki érdemi választ a Veterától, a saját ügyében, az outlet500 csalóról? Én tegnap érdeklődtem náluk, hogy tudni-e már valamit az ügyemről. A mai napon az alábbi választ kaptam.

 

"A nyomozás pontos menetéről nem tudnunk beszámolni, az eljárást az a rendőrkapitányság folytatja, ahol a feljelentést megtette. Kérjük, hogy ilyen jellegű kérdéseivel őket szíveskedjen megkeresni!"

 

Azt gondolhatják, hogy nem a másik 83 csalása érdekel, hanem az én ügyem. Lerázásnak jó, magyarul menjek a pi.....! Az a céljuk, hogy mindenki oldja meg a saját problémáját, ha már vásárolt a Vaterán. Kinek van kedve és ideje, órák hosszat sorban állni a rendőrségen, plusz 1-1 nap szabadságot kivenni.

 

Szerintük, 70-80 átvert vásárlónál, az ország különböző részein, ugyanennyi rendőrség nyomozói dolgoznak az ügyön... Ez nevetséges! Biztos, hogy nem így van, ha a Dante Internatonal is megtette a központi feljelentést. A feljelentésük alapján, nagy valószínűséggel a BRFK és a csalóhoz csalóhoz legközelebb eső rendőrség nyomoz.