Törölt nick Creative Commons License 2017.03.31 0 0 2786

Abban egyetértek, hogy mindkettő a realitások szerint cselekedett. Bár Ferdinándnál ez talán mégsem annyira igaz, mivel saját bátyja is óva intette nem egyszer attól, hogy Magyarországért küzdelembe szálljon. Mindegy, legalább annyit elért Ferdinánd, hogy végül a magyarokon bukott el a dinasztia:)

 

"Akárhány kézcsók és akármennyi adó mellett sem vált sem a Hbs-ház, sem a Magyar Királyság a töröknek alávetett-függő területté"

 

"vérivó-magyargyűlölő Ferdinánd képnél azért jóval összetettebnek látom a kérdést."

 

 

Már megint el kell ismételnem azt, amit már negyedszer írok ide a fórumra: HA NINCS SZAPOLYAI SZEREPVÁLLALÁSA, AKKOR NEM KAPJUK VISSZA A SZENT KORONÁT SZULEJMÁN SZULTÁNTÓL, MIVEL Ő NEM ADTA VOLNA KI A KEZÉBŐL EGY HABSBURGNAK SEM! TEHÁT HA NINCS SZAPOYLAI, AKKOR AZ A VICCES, HOGY IZABELLÁTÓL NEM TUDTÁK VOLNA MEGSZEREZNI A KORONÁT, ÉS FERDINÁND UTÁN NEM LETT VOLNA TÖRVÉNYESEN MEGKORONÁZOTT HABSBURG KIRÁLYA AZ ORSZÁGNAK!!! SZÓVAL LABANCKÁIM, BECSÓKOLHATTOK SZAPOLYAINAK EMIATT:)))) Nekem nem kell összetettebben látnom a kérdést, mert ez egy ilyen egyszerű képlet... A történelem nem feketeífehér, hanem szürke, csak látni kell a barnától, amiben sokan elmerültek. Nyakig:)

Előzmény: turosz (2785)