pfalúz_62 Creative Commons License 2017.03.29 -1 4 32

"Az Eduline beszámolója szerint a CEU politikatudomány és nemzetközi tanulmányok (hazudozás phd ) programja a 42. helyet érte el", a szociológia (ómigráns és új migráns logisztika szak ) megtartotta a tavalyi 51-100. helyét - csakúgy, mint a filozófia (lukács féle tömeggyilkosság mentegetés  kollégium) program, a társadalompolitika és az adminisztrációs  (büfé szak, és izgatás gyakorlat) képzés is. A Közép-európai Egyetem történelem ( hogyan hazudjuk , töröljük el végkép egy nép múltját kollokvium)  szakját a Quacquarelli Symonds szakemberei a 101-150., a közgazdaságtan és ökonometria ( gazdasági bérgyilkos képzés) programot a tematikus rangsorban a 151-200. helyre sorolták, de bekerült a legjobbak közé a jogi képzés (privatizáció, dereguláció irány) is."

 

 

 

Mint egy falat kenyér az éhhalállal szembenézőnek, úgy kellenek nekünk a CEU könytvár - ruhatár- büfé  master kurzusai, mert akkreditált alap képzés az ugyebár nincs.:)

 

Idegen tanarak, idegen beszivárgók, nem akkreditált haszontalan képzések!

 

Vigye ahova akarja sorosgyuri az egyetem-begyedemét, javaslom Bissau-Guineát, vagy Madagaszkárt, az előbbi helyre viheti magával legjobb szoci-lipsi  tanítványait,  az összes simor féle véglényt is, meg az öszödi  böszmét is, ott talán meg lesz a diplomamunkája is végre ! :)

Előzmény: lepecs (27)