ronin23 Creative Commons License 2017.03.28 0 0 442

Az igaz, de mi szerintem nagyrészt a karbantartásról beszélgettünk, mert elromlani nem nagyon szokott a TDM. Elkopni elkopnak dolgok, de hát ilyesmi előfordul.

Én a szezonkezdésre beírtam magamnak egy alternatív injektortérképet a gépbe, amivel kapcsolatban szaglászgattam a neten egy ideje. Kíváncsi leszek hogyan viselkedik vele a gép, egyfajta optimalizálásnak szántam, mert az a map, amit használok ugyanazt a benzin-levegő arányt tartalmazza minden fordulatszám és pillangószelep nyitás tartományban, az meg ugye nem a legoptimálisabb. Nem várok csodákat, valószínűleg kell még majd reszelgetni, előny, hogy két térképet tud tárolni a tuner, ha nem jó az alternatív, akor vissza lehet kapcsolni az eddig használtat, csak kell egy notebook a hátsó dobozba. :-) Nem csináltam még ilyet, de érdekel, ha nem bizonyul sikeresnek a dolog maximum keresek egy profit, aki majd kijavítja nekem és mérhető eredményeket tud adni. Azt amúgy is beterveztem. Nem lenne szerencsés, ha elégetném a szelepeket, a hétvégén az összes fölöslegest odaadtam Séf bácsinak, vehetnék újakat. :-)

Előzmény: pocak75 (441)