GustavF Creative Commons License 2017.03.26 0 0 30

Fél éve engem is foglalkoztatott ez a kérdés, csak engem már egy olyan magas szinten hogy szerintem az már egészségtelen. Láttam azt, hogy életem végéig fix munkahelyre járok, amit már most 2 év után unok és lefáraszt illetve a napom nagyrészét igényli cserébe minimálbér jár. Most hála magamnak lassan de biztosan építek fel egy vállalatot ami ha minden jól megy sikeres lesz a következő években. 

Tudtam, hogy kell egy alaptőke az egészhez, ezért napi 18 órákat kutattam google-n, fórumokon, youtube-n egy passzív kereset kiépítéséhez. Arra jutottam, hogy létre lehet hozni web áruházat egy kissebb tőkével. Az volt a baj vele, hogy annyi kevéske tőkém sem volt. Három Web szemináriumot fizettem be, abból kettőnek a módszere nem profitált, viszont a harmadik meghozta a várt sikert:) küldök is rá linket: http://ity.im/7S4Hh

Szerintem nagyon megéri ilyenbe fektetni, egy olyan invesztíció amit én nem bántam meg és minden ismerősömnek ajánlom, bár nagyon kevesen próbálják ki, mert talán ilyen nekünk magyaroknak a mentalitásunk, hogy nemhiszünk az anyagi függetlenségben sajnos.