SerialSlut Creative Commons License 2017.03.25 -3 5 15705

A baszni küldöm az asszonyt nem működik monogám embereknél. Van az, hogy x évtized után fényt kap a pasik agya a sok pornóból inspirálódva, hogy az ilyesmi nekik bejönne, és talán ki is próbálják, elmegy a nő, lefut egy-két kör, és a végére káosz lesz belőle. Az asszony lelép, vagy a pasi kattan be, mert pontosan ezek a gondolatok jönnek: én biztos nem vagyok elég jó, nagyobb farka van, mint nekem, az asszonyból egy kurva lett stb. És ez gáz, ez nyomorult dolog. Aki monogám, nem tudja a szexet elválasztani az érzelmeitől, a házasságától, kapcsolatától, nem tudja pusztán a szexualitásuk megélésének tekinteni.

Az a típusú férfi, aki eleve szereti használatba adni a nőjét, akinek ez magától értetődő perverziója volt világ életében, az nem kérdőjelezi meg önmagát, és nem visz bele érzelmeket. A nő pedig végig őt fogja a domináns pasinak tartani, legyen akárhány a képben, mert egyértelmű, hogy az egész kettejükről szól.

Én nem tartom kamunak, amit olvastunk a napokban, én egy középkorú, alapvetően szolid megjelenésű és viselkedésű embert látok benne, aki most megpróbál egy kicsit huncutabban ( :) ) viselkedni, mert rájött, hogy közel az 50, és ez az utolsó esély, hogy valami realitássá váljon a pornóból. De a megfogalmazás is balfék, a sztorinak is olyan szerencsétlen fílingje van, mert egyébként mindketten azok. Nem gondolom, hogy az ide kommentelők többsége sokban különbözne tőle, akármit is ad elő, az olyan típusú pasikat két mondatból felismerni.