Pranit Creative Commons License 2017.03.24 0 0 31949

Természetesen megoldható, hogy magatoknak szervezzétek és foglaljatok, söt, de angol nyelvtudás nem árt. Én anélkül csakis irodával mennék mindenhová, mert addig jó, míg minden rendben fut, de ha jön valami gubanc, akkor nyelvtudás nélkül meg van löve az ember.

Repülöjegy kell Colomboból Maléra, szállás a szigeten, amihez legtöbbször, de lehet, hogy mindig a transzfer automatikusan hozzáfoglalódik.

Mivel nászút, mindenképp resort szigetet ajánlanék, és nem lakott szigetet, hogy maradandó élményben legyen részetek. De a transzferek elég drágák a Resort szigetekre, még akkor is ha nem hidroplán, hanem speedboat. Így meg mondom öszintén, 3 nap miatt nem biztos, hogy mégérné nekem a Sri Lanka-Malé repjegy plusz transzfer a szigetre... Én inkább lehet akkor Sri Lankán keresnék valami resortot 3 éjszakára, ahol luxuskörülmények között élvezném a nászutam pihenös részét.

 

Ha mégis úgy döntötök, hogy Maldív, akkor nézd meg egyszerüen a térképet, hogy mi van Maléhoz nagyon közel, hogy a transzfer se idöben, se anyagilag ne legyen ésszerütlen kiadás. De még a közelebbi Resort szigetekre is olyan 100 dollár/ fö a kétirányú transzfer (Bandos, Paradise) de konkret szigetet nem tudok javasolni, mert nem írtad, hogy mennyi a keret anyagilag a 3 éjszakára, és ugye a szígetek árai nagyon eltérhetnek. Illetve azt sem írtad, hogy valóban Resort szigetet szeretnétek-e. Mert lakottra van olcsóbb transzfer, és bár a strand szebb lehet Maldívon, de lakott helyett én akkor inkább maradnék Sri Lankán.

Egyébként mi is voltunk már ilyen kombinációban, 5 napos Sri Lanka körút és utána Maldív, de nekünk 17 napunk maradt Maldívra, akkor mi Kuramathin voltunk.

 

Előzmény: anett87 (31942)