Törölt nick Creative Commons License 2017.03.22 0 0 5258

Köszönöm, valószínűleg az antenna lehet a probléma, de nem teljesen értem, hogy mitől tud megreccsenni egy antenna, lévén hogy passzív eszköz. A kiszerelés - visszaszerelés műveleten túlestem, még video sem kellett hozzá, mert előjöttek a régi emlékek. Ne mondjam, hogy semmi eredmény, még pihentettem is a garázsba fél napot :)

Nagy kínomba felhívtam a Vw-t, mázlimra egy hozzáértőbe botlottam, aki elmondta hogy ebben az antennában van valami szara a kiegészítő Webastonak is... úgyhogy várhatóan gyárit kéne vennem, szerintem.

Viszont a másik kérdésre nem tudott felelni, konkrétan arra, hogy a Parott bluetooth modul összehozható-e az RNS 510-zel. Álítólag....de csak álítólag, egy Parrot BT modul VW kábelszettel képes együtt működni. Ezzel esetleg valakinek lehet itt tapasztalata?

Nekem anno a Jettámba Berencz Peti tett RNS 510-et, elmondta akkor, hogy egy gyári modul 80-tól... nyilván ez kb 6 évvel ezelőtt volt, de ahogy néztem, a BT modul ára azóta sem változott, de a technika azóta változhatott :)

Előzmény: ckerti (5254)