Norbert Boross Creative Commons License 2017.03.18 -2 0 512

Alove Vera ! Az akárhonnan nézzük gyógyító és regeneráló növény! A forever a termesztője 500 hektáron. Egyetlen egy gyógyszeripar se tudja azt, amit Alove vera! Ami fontos nincs benne semmi kőolaj származék!  DM nem tud senki olyan terméket mutatni, amibe nincs kőolaj származék.   De megveszik az emberek, mert Tv beláttam! Tv adja minőséget Tv láttam 25 éves nőre rá kenik a x krémet és eladják 40 -50 éves korosztálynak. és Nem a másik ember, aki saját bőrén tapasztalta a termék hatását! Akkor kérdezem Én! Mire adnál ki pénzt, amit Tv reklámoz, vagy amit saját család barát tagod már tapasztalt! Írjátok már meg ki mennyit hagy ott patikába Szeptember – November között miniféle influenzára megfázásra ízületgyulladásra kortól függetlenül! És az is aki alove vera gélt megissza évente egyszer kétszer 1 litert.  

 

Én 37 éves 108 kg nem sportos férfi vagyok. A sport nálam Kert fellássa és egyéb ház tájéki tevékenységbe ki Sportolóm magam!  Munkám miatt heti min 80 emberrel találkozok ország szerette a mezőgazdasághoz fűződik. 8 éve a csuszás mentes” zokniba a lépcsőn meg csúsztam és rá estem lépcsőre csípőm meg sérült azt tudni kel mikor csípő meg sérül akkor lőttek az ülésnek folyamatos izomsérülés folyamatos, láb görcs, mert terheli, ember testét ki fekszik senki még tetőzte nem  voltam samú 120kg voltam. Orvos adót ilyen olyan fájdalomcsillapítókat, terápiákat, gyógyszereket, amitől szinte be voltam komálva.  Ezt ment két év ig aztán magán dokikhoz mentem, mert fájdalom és izom görcs nem múlt el addig ra már nem csak csípőm volt meg sérülve mivel a fájdalom csillapítok igen oldották a fájdalmat.  Meg szüntetek a fájdalmak, de más ízületi terhelések elő jöttek, mint térd egy oldalas terhelés stb…Az összes magán orvost szinte felkerestem a Reflexológia, guna,  tol,  a csont kovács ig.  A saját esküvőmön 11 db csípő és derék bőr alá infekció és 9 db gerincoszlop mentén bőr alá fájdalomcsillapító volt bennem. 140 vendégnek helyt álljak. Aztán természet gyógyászhoz mentem Alove Vera ismeri! Ez volt első mondatta Van ablakunkba jó pár tő!És elkezdtem hitetlenül  fel kenni az gélt zselét aztán meg ittam Azt tudni kel nem szabad kóstolgatni Alove verát   olyan mint teqila ind meg gyorsan!  Nincs íze igaz, de állaga olyan furi róka állapotos! Most már 5 éve használom az Alove verát kúrában 1,/5 litert meg iszom, az influenzajárvány kikerül, ha nagyon erős és elkapom max 3 nap alatt tünet mentes vok. Ez nem” varázsszer ez a valóság!  Több százezert kötöttem, hogy fájdalom mentes életem legyen és Saját ablakomba ott volt a gyógyító azt is tudni kel, azért amit otthon nevelsz, Alove vera nem olyan, gyorsan növekszik” meg! Akkor honnan szerzel Aolve verát hát, aki termeszti Forveretől 94 % alovera tartalommal van az ivó gél nincs senki a piacon, aki 94% tudja adni termékében az Alove verát!

Ami nagyon fontos, hogy élvezem az életet spontán Balatonba akarok fürödni be ülök kocsiba és lemegyek nem tervezem meg nem terelem el gondolatomat mert fájdalmam van!  

Én csak ajánlani tudom Alove Verát! Mindenkinek, aki élvezni akarja az élete pillanatait!

A Forever termék család ezt adja neked nekem. Nem vagyok még FLP! De hamarosan az leszek hogy tudjak segíteni mindenkinek. Aki hasonlóan járt vagy még benne van, mint én voltam! Mindegy 20 -50  éves vagy a fájdalom az nem korral jár!