sujgojo Creative Commons License 2017.02.28 0 0 1713

erdekel mire jutottal veluk, en is ezeket nyomom:

esp8266: wemos d1 mini, arduino IDE, dht11-t probaltam, pontatlan (+-2), dht22 fel fok pontossagu, ds18b20 szinten bejott. ezeket thingspeakre toltom fel. csinaltam wemos pro-val antennas verziot, ellentmondasosak az eredmenyek, egyelore nem tudom mi van. neha 15dB-vel jobb RSSI-t mutat, mint antennanelkuli tarsa, maskor pedig ugyanazt. tovabbi tesztekre van szukseg. az smd ellenallas atforrasztasa nekem horror volt.

csinaltam lithium akkus battery shieldes ds szenzort is, akku feszultseget is tudom  feltolteni (100K A0-akku+ koze), nagyon igeretes, az akku egy 18650-es. deepsleep-ben van ami hozta a gyarilag megadott fogyasztasokat. ezek es a tesztjeim alapjan akar fel evig is elmehet majd orankenti adatkuldessel.

rele kapcsolgatast is csinalom a rest konyvtarral, de nem tudok vele zoldagra vergodni. mukodik, mukodik, aztan leakad, kiakad, neha pingelni meg tudom, de kapcsolni mar nem. probaltam egy masik verziot is sima server-nek konfigolva. ugyanaz. egy darabig megy, aztan vege. nincs valami tuti szkeccsed? hiaba keresek, mindeki ugyanazt posztolja. ezenkivul hiaba keresek egy kicsit komplexebb webserveres code-ot, ahol egy esp8266 tobb funkciot vegez, mint relek, szenzorok, idozitve kapcsolgatas, logolas, stb...

most rendelek meg sd kartya shieldet, solarpanelt, egyebeket

Előzmény: halaloszto (1708)