logikusan továbbgondoltam Creative Commons License 2017.02.27 0 2 442829

Itt:

 

http://24.hu/elet-stilus/2014/04/08/segitseg-megeroszakolt-egy-no/

 

Egy férfit tizenhárom éves korában két prostituált „játékból” megerőszakolt, amit nagyon rosszul élt meg, orgazmusa sem volt. Amint mondta, a történés egyetlen pozitívumát az jelentette, hogy másnap, amikor az iskolában elmesélte, minden kissrác őt irigyelte. Viszont mivel a “hölgyek” voltak felül, ebben a pozitúrában azóta is képtelen szeretkezni.”

Az eset elsőre semmiségnek tűnhet, de ha jobban belegondolunk, előbb-utóbb félreértésekhez, magyarázkodáshoz és konfliktusokhoz vezet. Bár ma már sok férfi eljut odáig, hogy hajlandó elismerni: pszichés eredetű szexuális zavarai vannak, a múltbéli negatív élményeikkel kapcsolatban nagyon nehezen nyílnak meg. Szégyellik, hogy a szexet nem voltak képesek örömforrásként megélni, még akkor is, ha túl fiatalon és erőszak áldozataiként volt részük benne. Mert ezt hiszik társadalmilag elfogadottnak, normálisnak.

 

Tehát egy pszichológusnak mondta el, hogy szexuális zavara lett a két kurva miatt.

 

De van azon a linken még cifrább is.

 

„Egy kliensemet egy harmincöt év körüli nő zaklatta serdülőkorában. Pornófilmet tett be neki a videóba, zuhanyozni ment, majd visszatérve szájon csókolta a fiút. A srác ettől rögtön ejakulált, és szégyenében elrohant. Az élmény annyira beleégett a lelkébe, hogy még most, harminchét éves korában is gyűlöli a csókolózást, és általában nem is hajlandó rá. Számos konfliktusa volt már emiatt a partnereivel, s bár régóta szeretne, nem tud családot alapítani” – meséli Hevesi Krisztina szexuálpszichológus.

Előzmény: hayalilo (442809)