Atesz792 Creative Commons License 2017.02.23 0 0 7699

Szia!

Azért a legendásan olcsót ne egy autóhoz nézd, hanem mondjuk egy sportmotorhoz képest. Úgy nem ér majd kellemetlen meglepetés.

Az üléspozíció az én 184 centimmel a felsőtest számára tökéletes egy 2 centis kormánymagasítóval. Anélkül nem tudom, milyen, így vettem.

A lábammal más a helyzet, elég hegyes a térdszög, bőrnadrágban lezsibbad a lábszáram fél óra után. Textil motoros nadrágban nincs ilyen gond, és pont emiatt nem szereltem még fel a 4 centivel alacsonyabb lábtartót, amit már korábban megvettem. Szóval személyre lehet szabni :)

Nekem GS500F-em van, a plexi pont a képembe tolja a turbulenciát, ha nem húzom ki magam karótnyelt mértékig, hanem kényelmesen ülök. Ez ellen füldugót használok mindig, ha elhagyom a várost. Egyszer talán veszek rá egy magasabb, vagy épp alacsonyabb plexit.

Összességében én nagyon szeretem, csak kellene hozzá egy jó akkumulátor márkát találnom, mert a mostani Exide annyira nyűgös még augusztusban is, hogy már előre ideges vagyok, ha be kell indítani, de ezt tavasszal majd orvosolni fogom.

Remélem segítettem.

Előzmény: kisgépszerelő (7687)