Moró Ildikó Creative Commons License 2017.02.23 0 0 58203

Nagyon-nagyon igazad van Gezira! Nem marad lassan itthon csak az idős és beteg. Sajnos az elmaradott vidéki településeken, ahol csak a kormány embereihez hű emberek kapnak munkát, lehetetlen másra szavazniuk. A vidék vitte el a szavazatokat eddig. Ezután pedig azok az elcsatolt területek lakói, akiknek támogatást, nyugdíjakat fizet, holott ők sose fizettek semmilyen járulékot.

Mi elmentünk egy párszor tüntetni, de az időseket úgy leszólják, fiatalok még nincsenek igazán, mert úgy gondolják, hogy a fiatal demokraták szövetsége az ő korosztályuk.

Volt úgy, hogy a fakivágások, a Római megmentése és most az olimpia ellen mentünk tiltakozni, azt vágták a fejünkhöz, hogy a mi időnk lejárt, haladni kell a korral. Nem veszik észre sokan a fiatalok közül, hogy a háború előtti súlyos szegénység, földesúri elnyomás jön vissza, amiről szüleim és testvéreik meséltek. Betelepítik majd az országot a milliárdos arabokkal, akiknek a kötvényeket is árulják, azért építik a méregdrága lakóparkokat is.

Vesztébe rohan az ország, és lehet, hogy Magyarországnak is vége. Aktív dolgozók nélkül nem müködhet egy ország, mi a Ratkó gyerekek kemény munkával felépítettük a háború által szétbombázott hídakat, házakat, gyárakat, lakótelepeket, mezőgazdasági és ipari létesítményeket, 6 napos munkahéttel, túlórákkal keményen dolgoztunk, most bennünket kiálltanak ki ellenségnek, hogy Kádárral az élen feléltük a jövőjüket. Jó sok fiatalt sikerült ezzel a hülye dumával megnyerniük, nem veszik észre, hogy most fosztják ki legjobban őket. Ezzel le is zárom a politizálásom, mert szerintem a lelki sokk is elősegíti a rákunkat.

Előzmény: gezira5 (58197)