F. MikImr9805 Creative Commons License 2017.02.21 -1 0 31

Először is: Sok kitartást és mielőbbi jobbulást a fiadnak!

Én 19 éves leszek májusba! Nekem tavaly július közepén gördeszkázás közben tört el a bokám. Ráadásul egy játszótér közvetlen közelében. Percekig senki oda nem jött, hogy segíthet-e valamiben. A telefonomat pedig otthon felejtettem a töltőn! Aztán nagyjából 10-15 perc után egy 60-65 év körüli néni jött oda, hogy mi a baj. Mondtam neki, hogy vélhetően eltört a bokám. Azért gondoltam így, mert a deszkás ugratás után, amikor leérkeztem lényegében magam alá fordult a bokám térdtől lefelé a lábam és így testsúlyommal ráestem illetve még a roppanást is hallottam. A néni ránézett a lábamra, majd rögtön kapott a telefonja után és kihívta a mentőket, akik 10 perc alatt ott voltak. Bevittek a legközelebbi kórházba, ahol a vizsgálatok megerősítették, hogy több helyen is eltört a bokám. 1 hét gipszsín, (hogy a duzzanat leapadjon a bokámról) következett, majd 3 hét fekvőgipsz, aztán 1 hónap járógipsz. Az utóbbiba már suliba is mentem (merthogy közben sajnos az is megkeződött). A suliba (mivel kocsi nincscsak busszal tudtam menni. Mivel még jó idő volt és a gipszem sem ért "csak" térdig így, ameddig az időjárás engedte addig többnyire rövidnadrágba jártam vagyis még a gipsz is látható volt. A helyet így is csak 1-2 alkalommal adták át a velem egykosztályba tartozók, sőt még a szülői (25-45 éves) korosztályba tartozók közül is 1 kezemen összetudom számolni, hogy hányszor adták át a helyet. Ráadásul nekem még egyszer át is kell szállnom és a másik busz meg a (lámpás) kereszteződés másik oldalán áll meg. A lámpa meg olyan gyorsan vált vissza pirosra, hogy szinte futni kell, hogy ne csak félútig érjél el a zöld jelzés alatt.

És így jártam bő 2 hétig suliba. Nagyon nehéz volt.

A sérülésem szemléltetéséül: https://www.youtube.com/watch?v=TNjQjI8zmk4 vagy a https://www.youtube.com/watch?v=ndPomY80YtI Ne a személyeket, hanem a lábukat nézzétek. Én is így sérültem meg.

Előzmény: S.P.Barna64 (19)