molnibalage Creative Commons License 2017.02.21 -1 0 29718

Látom csak mantrázni tudod ezt a Makarov chaint, de kb. ennyi, valódi kifejtett érved nincs. Még leírni sem sikerült helyesen a nevét szerencsélten matematikusnak, a Markov láncról beszélsz. Én is tanultam róla és kurvára nem jön ide sehogy.

A fizikában nincs olyan, hogy "játék". Mi ez a faszság..?

Ha egy tanulmányban számolsz ferde hajítással, akkor az érvénytelenné válik, ha egy kereskedelmi szimulátor leszármazottjában van? Vagy abban máshogy működik a gravitáció, a felhajtóerő és tolóerő?

Te most azt akarod benyögni a fenti buzzwörld mantrázásával, hogy a gyorsulás fizikai értelmezése más csak azért, mert egy szimulátorban történik és nem valóságban vagy csak azért, mert kereskedelmi repszim leszármazott, akkor ott más törvényszerűségek vannak.

Ugyanaz a fizikai motor fut a háttérben, mint egyes régebbi katonai repszimek esetén vagy sokkal fejlettebb. A '70-es és '80-as évek eleji katonai szimulátorok nem tudtak ennyit, mert nem volt hozzá számítástechniaki kapacitás. Lentebb írták, hogy a mai katonai repszimek is olyan szerveren futnak, amit egy beválalósabb magánember is meg tud már venni.

A modellezési módszer is leírtam, hogy hogyna működik kik, hogyan és mivel verifikálták. Valahol szánalmas, hogy olyan emberek tudásával vitatkozol, akik igazi repülőgépeket és rakétákat terveztek meg és replnek is ilyet.

Te lendületből vagy ilyen hülye vagy valaki segít...?

Előzmény: Platon (29717)