én idén elterveztem hogy kint maradnak a teraszon egész télen de amikor olyan -15 fok volt akkor apám egyiket behozta egyik este anyám meg másik este egy másikat
hát mondom nem igaz
utána már nem vihettem vissza ki a fagyba miután ittbent töltött pár napot 20 fokon szóval sajnos megint a szobába kötött ki a két legidősebb, a kínai szil meg a kínai fagyal
pedig tavaly már egy kínai szilt leteszteltem kint elásva cserepestől és simán kibírta
az erdeiket én is elakartam kint ásni cserepestől de lusta voltam mint általában ugyhogy a terasz-pince-háznál lévő U alakba tettem őket meg tettem elé hungarocellt a maradék hiányzó oldalra
szóval valamennyivel melegebb ott a ház melege miatt, de ahogy néztem semmi bajuk se a japán juharnak se a bükknek meg a galagonyának se
sajnos nálunk nincsen Osan, meg igazából nem sok olyan bolt van ahol tudnék venni, vagy csak lusta vagyok rendesen körülnézni XD ha van is inkább ezek a ficus ginzengek vannak mindenhol
a zöld japán juhart is a tacskóban találtam
a vörösfenyőm meg megdöglött már a nyáron, nemtudom elszáradt vagy elrohadt vagy csak nem volt kedve velem együtt élni :D