hul Creative Commons License 2017.02.20 -1 0 139009

Többször jártunk Bol-on, nem laktunk ott, de strandoltunk és bejártuk a környéket is. Pazar a látvány! Azt mondom, az elképzelthez képest kisebb maga a "szarv", a terület, a képek alapján élőben lehet valakinek csalódás, hogy csak ennyi?! A környék teli van extra szállodákkal. Nagyon szép sétány húzódik végig a parton. Rengeteg a hajózási, vizi lehetőség, ejtőernyőzéstól kezdve, banánozás, amit csak el lehet képzelni, minden van. A part konkrétan aprókavicsos, rendkívül zsúfolt, lépésenként ember-ember hátán, amikor csúcsidő van. Régen a "szarv" egyik oldala a nudistáké volt, de már feljebb költöztették őket. A napágy fizetős, a közvetlen kis étterem jó drága és hosszadalmas, önkiszolgáló különben. Ami jó, hogy ott van az árnyas erdőben. Üzemel kis bár a parton, mindenféle italokkal, de hát a többségi látogatónak legfeljebb a zene jut.  

Ami nagy élmény, hogy fantasztikus a víz, színe, hőmérséklete és hatalmasakat tud hullámzani, ha olyan az idő. Erős sodrások is lehetnek, könnyen beúszol és hosszabb ideig kifelé... Imádtam fürdeni itt, és utáltam délutánra a tömeget, hiszen Horváto. fantasztikus partjai megengedik, hogy odébb menj, rengeteg vadregényes part van, ahol akár magad is lehetsz. Bol egy gyöngyszem, amit látni kell, érezni jó. Nem véletlen, hogy mi is többször visszamentünk. 

A hegyről gyönyörű látvány. Az egész szigetvilág, amerre mész fantasztikus. Mindenkinek kívánom menjen, kompozzon, gylogoljon, fürödjön ezeken a helyeken.