menteranita Creative Commons License 2017.02.19 0 0 730

Sminktetoválás előtt jó ha tudod

 

Mielőtt hozzáfognánk magához a sminktetováláshoz, közösen megtervezzük a vendég elképzeléseinek és egyéniségéhez megfelelő formát és a színt, mely előre megmutatja, hogy fog kinézni a sminktetoválás. Rögtön ezután, ha a vendég tökéletesen elégedett a formával és színnel, csak ezt követően készítjük el a sminktetoválást.

Korrekció) 4-5hét múlva következik. Ekkor még finomítunk a sminktetováláson, de igény szerint módosíthatunk a formán és a színen is, mivel első alkalom után foltos hiányos, esetleg világos, ezért is szükséges a korrekció. Zsíros bőrből hamar kikopik a tetoválás évente kell színfrissítést végezni, viszont ha száraz a bőr elég 3-4 évente ismét átütni.


Mikor mehetek emberek közé? Szemöldök vagy szemhéjtetoválás után rögtön munkába lehet menni. Az ajaktetoválás során az ajkak kissé megduzzadnak, de emberek közé így is mehetünk. Aki ügyfelezik, esetleg valamilyen alkalomra készül, időzítse péntekre az ajaktetoválást. Hétfőre teljesen megnyugszik és élheti a napi életét ugyanúgy, csak éppen sokkal szebb, nőies ajkakkal.

Kinek ajánlott sminktetoválás

Sminktetoválással korrigálni lehet a szemöldök hiányosságait, ritkásságát vagy formáját úgy, hogy közben megőrizze természetességét. A szálazott technikával nagyon szép szemöldököt tudunk készíteni, így az állandó rajzolás és festés problémája megszűnik. Onnantól mindig szép lesz.
Ajkaink a nőiességünk fontos része. Minden nő azt szeretné, ha ajkai stílusához illően dúsak, nőiesek, formásak legyenek.

Az ajaktetoválással gyönyörű formát és színt adunk az ajkaknak. Ettől vendégeink minden percben vonzónak érzik magukat, hiszen tudják: ajkaik igazán nőiesek és ez nem rúzs, ami elkenődhet.

Aki nem elégedett szemeivel: egy jól kiválasztott egyéniségéhez megfelelő formával a szép szemek kiemelhetők, a hibák ellensúlyozhatók. Az apróbb szemeket nagyítja, a szép szemeket hangsúlyossá teszi. A szemhéjtetoválással minden reggel úgy ébredhetünk, hogy szemkontúrunk rendben van és máris alapsminket viselünk.

Jó munkához három dolog kell.

Jól képzettnek szakember, ugyanis a sminktetoválás a legbonyolultabb kozmetikai terület. Folyamatosan tovább kell képeznie magát. Ezen túl szükséges a profi gép is. Harmadszor pedig minőségi festékekre van szükség, melyek garantálják az allergiamentességet, színtartóak és esztétikusak.

 

 

A forma megfelelő, de fekete, szürkés hatású: Ebben az esetben egy un. bőrszínnel szükséges lefedni az előző tetoválást, majd a választott színnel . Ha nagyon sötét , erőteljes hatású még az előző szín akkor a lefedést több alkalommal szükséges megismételni, egyébként egy alkalom is elegendő.

 

forma előnytelen, esetleg kicsit groteszk hatású: ebben az esetben lehetséges a lézerrel történő eltávolítás., majd az új forma kialakítása. Ez egy több alkalmas folyamat.

 

Lézeres tetoválás eltávolítás, tetoválás kiszedés

 

 

A lézerfény nagy energiájú fénysugár. A lézer fénye akadály nélkül hatol át a világos bőrön. A sötét színű festékekben viszont teljes mennyiségben elnyelõdik.
A készülék alkalmas a tetoválások heg nélküli eltávolítására. A lézerenergia különbözõ festékekre különbözõen hat. Egyes festékek színtelenné válnak, másokat “feldarabol” és a fehérvérsejtek számára hozzáférhetõvé teszi, majd ezek a sejtek távolítják el szervezetünkbõl a festék maradványait.
A szükséges kezelések száma függ a használt tetováló festék anyagától, mennyiségétõl és az egymásra helyezett festékrétegek számától.

 

Létezik egy újabb megoldás is a REJUVI tetováló kiszedő anyag.

Az eljárás technikailag nagyon hasonlít a hagyományos tetoválásra, azzal a különbséggel, hogy ez esetben nem festéket, hanem egy speciális anyagot tetoválunk be, lehetőleg a bőrnek ugyanabba a rétegébe, ahol a kiszedendő festék található.


Rejuvi tetoválás kiszedő emulzió a festékrétegbe juttatva egy olyan komplexet alkot a festék molekulákkal, amelyet a bőr, mint idegen anyagot, kilök magából. A folyamat során a komplex a bőrfelszín felé migrál, majd a bőrfelszínen kiakakult varréteggel együtt egy idő után (kb. 7 - 25 nap)leválik. Tulajdonképpen a varral együtt a festék (vagy legalábbis egy része) is búcsút int a bőrnek. A kiszedett tetoválás helyén egy rózsaszín és igen érzékeny friss bőr lesz található, amelyik a teljes gyógyulás és az esetleges hegképződés elkerülése érdekében feltétlenül napi rendszeressel vézett otthoni speciális utókezelést igényel: Rejuvi super soothing gyulladás csökkentő krém + Zeraderm vagy Kelo-cote gél (sminktetoválások extrakciója után 1 - 3 hónapig, testtetoválások esetén 3 - 6 hónapig).