hbercy Creative Commons License 2017.02.16 0 0 57972

Most feb.-28, du 1400-kor, aztán hogyan tovább, - nem tudom, csak agyalok az egészen hogy tudnák kijönni jól. 2- labor beutalom van és

ez a ct. beutaló. A "régi"- dokival már nem találkozom mert a ct.-keddi napra esik, du.-meg onkó. értekezlet utána meg lelép, lejárt a 

felmondási ideje és kezd Pakson az sztk.-ba mint tüdő szakorvos. Hiába is mennék utána ott nincs onko. kezelés, csak a mi falunkba:))

Hát az állapotom?: reggelente szedek be 1-szem Ralgen 50mg.- fájdalom csillapítót, ezt még Pesten kaptam a tüdőre, meg ha úgy érzem ha

kell ,- 1-szippantás a Ventolinból és vígan elvagyok egész nap, csak a köhögés emlékeztet, mi is van velem. Az egyik dr.-nő emlékeztetett

arra, hogy tudomásul kell venni az embernek, hogy van egy alapbetegsége. Abba a helyzetbe vagyok, hogy nem kérdeztem rá, hogy

"mellik" alapbetegségre tetszett gondolni a dr.-nő, így válogathatok, hogy "melliket" viselem könnyeben.

Egy biztos akárki jön fel kell kötnie a "gátyót, vagy a bugyingót"- mert beteg rengeteg van és mind különböző problémákkal.

Előzmény: Moró Ildikó (57968)