wyetkong Creative Commons License 2017.02.13 0 0 4728

Nekem már volt az 560-nal ilyen hiba. 4 évig semmi gond nem volt, szinte mindent kivágtam vele. Ha szerencséd van olcsón megúszod! Letilthat a gép ha ezt csinálja. Szedd le a kuplungot, az olajpumpát és lessd meg alatta a szimeringet. Ha ott a bak akkor vószínűleg kuka lessz. Ha ezt megtetted akkor nézd meg, hogy nem lóg e a főtengely. Ha igen az szív.....ás.  Nekem ez volt a vég a gépnek.  Láttam a jófogáson egy gépet ahol azzt írták, hogy nem áll vissza alapjárat folyamatosan megy a lánc na ott már tutkó elkezdett széthullani a csapágy.az a középső stádiumos jel. Remélem nem azt vetted meg! Azzal kezdődött, hogy hirtelen gázhúzásnál leállt. Auto rendszerbe az a jó ha falsot szív levegőből folyamatosa adagólja hozzá a benyát eszméletlenül megy észre sem veszed, hogy baj van.

 A lényeg nekem döntés közben kezdődött befejeztem a melót muszály volt. Eredmény megolvadt a dugó  széthullott a csapágy ezért elmozdult egy pár tizedett a hajtókat a központból és a kipuffogó oldalán szétkarcolta a hengert. Husihoz bevittem szétszedték és közölték kb 200000 Forint a javítás.

 

Az a jó a kartelba, hogy nem egyszerű szétszedni, csak melegítve lehet mert könnyen törik, ráadásképp colos csapágyakkal szerelt egy vagyon. Csak a munkadíjra mondtak kb 35000Forintot.

Én nehezen de szereztem egy bontott kartelt főtengellyel (20000ft) feelpolíroztattam a hengert (6000ft) új dugó (12000ft) 8 óra szerelés (átépítettem mindent a régiről), usa oldalról letöltöttem a szerelési útmutatót. Ja és egy haverom segített + egy üveg pálinka.  Viszont a komputer újra kell programozni ezért bekellet vinni a husihozz még várom az mennyi lessz.

Angol nyelvű szerelési útmutatót eltudom küldeni ha kell mailban ide nem tudom feltölteni kb. 40 oldal.

Én nagyon szeretem ezt a gépet szerintem mindennel 50 ezer körül megúszom és akkor megint jó lessz egy pár évig.  Az új ára 280 ezer forint ahoz képest jóbban hangzik.

 

Döntésre inkább a jövőben marad a 365 xp!

 

Merre laksz ha össze tudjuk hozzni ránézhetek.

 

Előzmény: zöldember (4718)