sk0221
2017.02.11
|
|
0 0
4080
|
Nem kimondottan arra készülök,hogy válaszoljak a soraidra csak másképpen nem tudok kérdést feltenni a hypnow-val kapcsolatban.A hozzászólásaidból látszik ,hogy otthon vagy ebben a témában ezért lettél Te a célszemély.Tehát a következő:mondeo 1.6 tdci.Próbálkozom a hypnow rendszerrel.Nem is annyira az esetleges fogyasztáscsökkenés érdekel hanem a tökéletesebb égés a célpontom.2012-es évjárat,tehát dpf-fel felszerelve.Szeretném minél tovább csere vagy felujitás nélkül használni az autót.Már beszereltem mindent és működik. Nyolcas csőből hajtottam egy omegát a turbó utáni könyökre.Az nem tudom,hogy elég-e az egy menet vagy több kell mint azt sem hogy mennyi aromás gőz kell a tökéletesebb égéshez.Ami viszont nem hagy nyugodni:A turbó elé van bekötve a bemeneti cső.A turbó után kb 6cm átmérőjü gumicső-40cm-utána 6cm átmérőjü fémcső majd az intercooler.Azt követően 6cm átmérőjü ismételt gumicső-40cm-,és végül egy fém csőszakasz-30 cm-a blokkhoz.Kicsit hosszunak tünik a szakasz amit a forró párának meg kell tenni az égéstérig.Ráadásul ott van a töltőlevegő hütő amiben -főleg télen- ki is csapódhat a termelt pára és akkor nincs értelme az egész hypnow-nak.Ráadásul hho-t is használok közös bemeneti csővel.Nem tünik el a megtelmelt brown gáz ebben a labirintusban?Lehet,hogy baromság az egész gondolamenet de nem találok olyan fórumot ami ezzel foglalkozik.Remélem csak eddig.Addig is minden jót a hozzászólóknak!!! |
Előzmény: amper_vadasz (4015)
|
|