Bélabá456 Creative Commons License 2017.02.10 0 0 60789

"Vitába szállt a GKI Gazdaságkutató Zrt. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter állításaival, amelyek szerint a mezőgazdaság kibocsátása és foglalkoztatotti létszáma rendkívül látványosan bővült az utóbbi években. A GKI az agrárminiszter adatait túlzónak tartja, az agrártárca szerint viszont az intézet állásfoglalása nem hogy cáfolja, hanem éppen megerősíti a minisztérium álláspontját."

 

https://www.agrarszektor.hu/agrarpenzugyek/nekiment_a_gki_a_buvos_szamoknak_de_fazekasek_nem_tagitanak.6869.html

 

Ugye, a GKI nem éppen baloldaliságáról híres....

 

1. Fazekas ill. az a beosztottja, aki ezt a primitív bejelentést tette, elfelejtette +említeni azt is, h a a magyar mg teljesítménye olyan mértékben ingadozik minden évben, h az a GDP értékét is durván befolyásolja.

 

2.Aztán azt is, h ez a termelés óriási mértékben függ az eu-s támogatásoktól (magyarul mára már tökre ki van szolgáltatva nekik)

 

3. Továbbá Fazekas még most sem mesélt nekünk az általa kinevezett "Kiss Szilárd-ról, aki Mo-n éveken át orosz diplomata rendszámú furikázhatott.

 

 "Csakhogy miután kitiltották a moszkvai nagykövetségről és a külügyből, Fazekas Sándor keleti gazdasági kapcsolatokért felelős miniszteri megbízottként alkalmazta tovább Kiss Szilárdot."

 

https://444.hu/2017/02/08/tobb-ezer-olyan-orosznak-adott-vizumot-a-moszkvai-magyar-konzulatus-akikrol-azt-sem-tudt