Nadorliget5 Creative Commons License 2017.02.08 0 2 6102

Kedves Lakótársak!

Az elmúlt heten meghirdettem eladásra a lakásom, VISZONT!A új tulajdonosjelöltek egyik alkudozásra okot adó kérdése az volt, hogy az épületünk környéke állandóan ilyen piszkos vagy ez egy rendkívüli állapot? Bevallom eddig sosem figyeltem mi van a ház mellett. Se kutyánk, se gyerek. 12 órás műszakok után kise teszem a lábam a lakasból, mindig kocsival érkezetem haza, ezért azt én se tudom miért van ìgy ahogy. Olvastam a korábbi hozzászólásokat a szommszédos clubéletről, az valóban sok szemetet termel,de senkinek nem fizetünk azért, hogy összeszedje?

 

Dühömben megnéztem az elmúlt évekből a takarításra és az épület környékének rendezésére fordított költségek nevetségesen változtak és cserébe a nyújtott karbantartások szemmel láthatóak. Készítettem hétfőn képeket, de felesleges lenne posztolnom bármelyiket is. Körbejárva a CBA melletti kutyaszartótól, szemétlerakótól az edzőterem előtti dohányzón át a ház túloldaláig csak a mocsok van. Tény, hogy az üzletek takaríthatnának maguk előtt, de ezt máshol sem teszik, felteszem okkal.
Szeretném tudni, hogy ez csak nekem jelent olyan nagy problémát most vagy más is jelezte a Tárasházkezelőnek?
A lakóparkban a többi háznál ez, hogy megy? 
Szeretném eladni a lakásom ezért jó lenne, ha nem veszítenék el vásárlót, mert a mittudom én hol olcsóbb a közösköltség. Bárkinek joga van nem egyet érteni, más véléményen lenni, de nekem ez most egy új probléma, remélem már nem sokáig. 

Köszönöm