agux3e Creative Commons License 2017.02.06 0 1 194

Kedves Mindenki!

 

Mi is voltunk benn a földhivatalnál és meg tudjuk erősíteni az információkat, amiket a korábbi hozzászólok adtak.

Vagyis december 20-án adták be a társasház alapítási kérelmet, amelyet január 6-án már el is utasítottak, mert az építésügyi hatóság engedélyében szereplő 126 ingatlan helyett 260 ingatlant szerettek volna albetétesíteni vagyis a tárolókat és a garázsokat is.

 

Sajnos mi már befizettük a 10+10%-ot és reménykedünk abban, hogy azért valamikor beköltözhetünk. Mi is felháborítónak tartjuk az elkövetett adminisztrációs hibát, de azért megnyugtató, hogy az épület és a lakás készen van. Sajnos máshol sem lenne semmi garancia arra, hogy az épület kivitelezése tökéletes ezért itt sincs (bár ott van a 2 év garancia). Nem gondolom, hogy a tulajdonosnak érdekében állna az időhúzás, mert így ő is később jut csak a pénzéhez.

 

Arra az esetre, ha a cég csődbe menne, vannak megoldási lehetőségek, amiket itt most nem írnék még le, de a lényeg, hogy akkor csak a leendő vásárlók összefogásával és közös ügyvéddel lehet az ügy végére járni.

Nagyon kérek mindenkit, hogy tartsuk itt és minden fórumon a kapcsolatot, hogy ha szükséges személyesen is össze tudjunk fogni.

 

Előzmény: Törölt nick (193)